Patricia Peeters Photography | Guestbook
Ann De Munter(non-registered)
Een fotoshoot ? van mij ? nee, bedankt ! , was mijn 1ste gedachte. Tot wanneer ik me dan toch aarzelend samen met enkele vriendinnen heb ingeschreven. Waar ik enorm tegen op zag, omdat.. ik mezelf niet zo fotogeniek vindt, mij helemaal niet glamoureus voel en mij absoluut onwennig voel als er foto's genomen worden. Ik ben hierin waarschijnlijk niet de enige. Nu, de shoot, waarvan de foto's sprekend zijn, getuigen van een superleuke, gezellige middag, waarbij Patricia je echt comfortabel en mooi laat voelen. Mijn schroom en schaamte werden teniet gedaan. En, ik vermoed dat dit blijvend is, want heb er dan ook geleerd hoe je zelfzeker voor de lens verschijnt. Conclusie: ik zou het zo opnieuw doen. Heel erg bedankt Patricia voor de gezellige middag onder ons en absoluut voor de mooie foto's. Liefs
Eline Dhondt(non-registered)
Mijn eerste echte fotoshoot, een grote uitdaging voor mij.
Ik was positief verrast met het resultaat.
Ik vond mijzelf zeker niet fotogeniek, maar Patricia heeft het beste in mij naar boven gehaald.
Er was een goed inlevingsvermogen, we konden goed op elkaar inspelen. Ik voelde mij direct op mijn gemak, wat te danken was aan haar goede aanpak.
Het heeft mij niet enkel prachtige foto's opgeleverd, maar het heeft ook mijn zelfvertrouwen een zekere 'boost' gegeven.
Nu heb ik een mooie herinnering voor heel mijn leven, want beelden vergaan nooit.
Bedankt!
Jan&Inge&kids(non-registered)
Na de geboorte van ons jongste knulletje wilden wij heel graag een fotosessie inplannen met ons gezin.
Toevallig zijn we bij Patricia terechtgekomen.
De gesprekken die vooraf gingen aan de shoot verliepen heel gemoedelijk en gezellig.
Het zorgde ervoor dat we enorm uitkeken naar de geplande sessie.
Begin februari was het dan zover. Het werd een heel leuke namiddag/ervaring dankzij Patricia.
We gingen alvast naar huis met een goed gevoel en dachten dat we wel wat mooie foto’s zouden hebben.
Na 2 weken stond ze eindelijk voor ons deur met het resultaat. Ze was in haar nopjes om ons te tonen wat ze gemaakt had en wij waren enorm benieuwd.
Wel Patricia we wisten even niet wat te zeggen. It took our breath away…
Het resultaat raakte ons diep vanbinnen. We hadden iets moois verwacht maar je gaf ons iets prachtig…
Florence & Michiel(non-registered)
Zelden komt het voor dat ik mee doe aan een wedstrijd maar toen ik op facebook zag verschijnen dat ik een trouwreportage kon winnen ... heb ik mij kans gewaagd! En ik was bij de gelukkigen! Ruim één jaar na onze trouw mocht ik mijn kleed nog eens aantrekken ... ZALIG! Ik werd ontvangen door Patricia. Leuke babbel, lekkere bubbels en prachtige make-up. Ik was klaar voor een spannende fotoreportage! We hadden een namiddag vol plezier, emotie en geluk. We werden op een zeer professionele manier begeleid en de klik was er direct. Patricia je bent een top fotografe en daarbij een fantastische madam! Trouwens het resultaat is verbluffend. Bedankt!
Christel(non-registered)
Prachtige foto's Patricia ! Heel erg bedankt voor deze schitterende reportage !
Mama van Babs,
Babs en Koen(non-registered)
2 september - De wedstrijd

Na onze trouw op 5 juli 2014 en onze fantastische huwelijksreis in Mauritius was ik wat aan het kuieren op facebook. Op een gegeven moment zag ik een wedstrijd waarbij je een gratis trouwreportage kon winnen voor bruidskoppels van 2013 en 2014. Ik dacht waarom niet en stuurde enkele foto’s in met het idee dat vele mensen hebben: “ik win toch nooit iets”. Een paar maanden later zou de winnaar bekend worden gemaakt. Op 2 september was het zo ver! Ineens verscheen er een foto van Patricia Peeters Photography op mijn wall! Mijn lieve schat en ik hadden gewonnen met nog 2 andere koppels! FANTASTISCH, de eerste keer dat ik echt iets win! Ik liep over van enthousiasme en belde mijn man (klinkt nog altijd raar, zelfs na 6 maanden! :) ). Hij was een beetje nerveus om terug voor de lens te moeten, maar was blij met mijn enthousiasme.

2 november - Voorbereiding

Dan moesten we onze agenda’s op elkaar afstemmen, dat ging minder vlot aangezien we allemaal druk bezette mensen zijn en we maar liefst 4 agenda’s (locatie, fotograaf, mua en het koppel) moesten combineren. Uiteindelijk vonden we een gaatje voor 2 november! Hopend op goed weer vertrok ik op de middag richting Oost-Vlaanderen. Na enige tijd rijden kwam ik op een moderne boerderij aan. Een zeer enthousiaste (iedereen die Patricia kent, weet dat dit Patricia is) en een iets schuchtere en lieve dame (Evelien de Keukeleire) kwamen op me afgestapt, stelden zich voor en verwelkomde mij op een hartelijke Oost-Vlaamse manier waarop ik me direct thuis voelde, zelfs al ben ik oorspronkelijk van Antwerpen :).

We gingen naar binnen en ik werd direct onder handen genomen door de mua Evelien De Keukeleire. Zowel mijn haar als smink werden zorgvuldig verzorgd en aangebracht en er werd geluisterd naar mijn wensen en smaak. Patricia stelde gerichte vragen over wat we wel en niet wilden en probeerde meer te weten te komen over ons als koppel! Na zo’n 2 uurtjes was Evelien klaar, arriveerde mijn ventje en was het tijd om ons om te kleden.

De shoot!

De fotoshoot op een moderne boerderij, een oude boerderij en bij een burcht in de buurt! Patricia had enorm veel ideeën en bracht deze op een spontane manier over. We kregen veel begeleiding over hoe we ons lichaam moesten draaien of bewegen en hoe we het best in de camera konden kijken. Super!, want als leken in het “modellen” werk, konden we dit zeker gebruiken! We hadden Patricia gevraagd om vooral veel intieme momenten te creëren aangezien we op onze trouw niet veel tijd daarvoor gehad hadden. Patricia wist dit perfect te vertalen met vele mooie intieme momenten als gevolg. Koen en ik voelden (en voelen ons nog zo :) ) ons als een tot over de oren verliefd koppel en dat blijkt ook uit de foto’s! Ze weet hoe ze het karakter van een koppel kan laten spreken op doek en doet er ook alles aan om dat karakter naar het oppervlak te laten komen.

Na een 4-tal uurtjes shooten werden we moe (modelleren is vermoeiend! Ja hoor!) en Patricia zag dit ook en stelden ons voor om de laatste foto’s van de dag te maken zodat we ons daarna konden omkleden en klaarmaken voor vertrek. We namen afscheid van elkaar, zo’n half uur heeft dat nog geduurd :) en vertrokken richting Halle.

4 november - Sneak peak time!

Op 4 november kregen we onze eerste sneak peak van drie foto’s voorgeschoteld. De reacties op facebook zeggen genoeg, geweldig mooie en intieme foto’s van Koen en mezelf!

5 januari - Verrassing!

Koen en ik zijn 6 maanden getrouwd en we krijgen een super verrassing van Patricia! Een filmpje met een deel van onze foto’s! Wat een briljant idee. Niet veel later volgden ook onze foto’s op Pinterest en haar site!
Bedankt Patricia voor deze onvergetelijke en zeer positieve ervaring! Het was zeer fijn om met zo een buitengewone fotografe samen te werken!

Babs en Koen
Barbara, Hans & Félien(non-registered)
Vandaag de eerste fotoshoot "newborn" van Félien achter de rug. Ongelofelijk nieuwsgierig naar het resultaat! Met engelengeduld - want de kleine spruit 1 maand oud laat zich zo maar niet meer dicteren - met eigen creaties hoedjes en haarbanden, veelkleurige kaasdoeken, plaids en andere attributen, professioneel advies en originele ideeën aangaande composities, zorgde Patricia, met grote aandacht voor het welzijn van ons grootste goed, voor een ongelofelijke ervaring. Blij dit op zulke wijze te mogen meemaken en een blijvende herinnering te hebben aan de eerste levensweken van Félien. Veel bewondering voor je keiharde werk, niet aflatende inzet, positieve ingesteldheid en eindeloos geduld. Respect!
Joost, Stefanie en Thibeaut(non-registered)
De communiefoto's van Thibeaut zijn prachtig !!! Het zijn foto's zoals hij is. We hebben volledig de fotosessie, locatie, uitwerking, ... aan jou toevertrouwd. We raden iedereen aan dit ook te doen, want het loont de moeite
Vanaf het eerste gesprek kon je uitmaken wat we voor ogen hadden en jij hebt het tot een prachtresultaat gebracht.
Roxane & Juliette(non-registered)
Vorige week met Patricia communiefoto's gaan nemen van mijn dochter Juliette in MSK Gent. 't Was een prachtige, zonnige dag en het heeft geloond! Patricia, jij nam echt de foto's van Juliette dat ik wou. Het was aangenaam werken met je dankzij je zachte, rustige en professionele aanpak! Bedankt!
jonathan en rebekka(non-registered)
We hadden reeds prachtige communiefoto's in ons bezit waar we zo fier op zijn!!! Je leverde prachtig werk, ondanks het feit dat ons dochter heel erg ziek was!! Chapeau. Nu hebben we een leuke app waar we met fierheid onze foto's bekijken en tonen aan vrienden en familie!!
Bedankt voor alles!!! Je bent supergoed in wat je doet!
The guestbook is empty.
Loading...